Добре дошли, гост! [ Регистрация | Вход

правила и условия

За да бъдат публикувани обяви в сайта namerivbg.com, е необходима регистрация, която се извършва чрез попълване на електронен формуляр, в който потребителят следва да посочи валидна информация, като имена, имейл адрес, телефон и др. Потребителят гарантира, че данните, предоставени при регистрацията, са пълни и точни и при промяна ще ги актуализира своевременно. Тези данни се използват само за целите на услугите на namerivbg.com.

Чрез регистрацията си потребителят създава акаунт в сайта namerivbg.com, който може да използва чрез потребителско име и парола. Потребителят е длъжен да пази от разкриване и да не предоставя потребителското си име и парола за ползване от други потребители или трети лица и да уведомява namerivbg.com в случай на разкриване на паролата. Потребителят носи пълна отговорност за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. namerivbg.com не носи отговорност за вреди, настъпили за потребителя в резултат от неправомерно използване на потребителското име и паролата му от трети лица.

При наличие на два или повече профила на едно лице, профилите се редуцират до един по усмотрение на namerivbg.com. При изтриване се заличават всички съпътстващи профила данни – обяви, контактна информация и др.

По усмотрение на namerivbg.com се изтриват и профили, създадени за заобикаляне на ограничения, наложени от сайта.

Правила относно публикуването и съдържанието на обявата:

1. namerivbg.com  си запазва правото да изтрива без предупреждение обяви/коментари/съобщения:

1.1. Които съдържат телефонен номер, имейл адрес или други контактни данни в текста на обявата (с изключение на специалните полета) или приложения снимков материал.

1.2. Които съдържат снимки или изображения с порнографско съдържание.

1.3. Обяви припокриващи се в съдържанието (по смисъл или изображения) с вече публикувана обява на същия потребител

1.4. Обяви с един и същи текст, публикувани в различни категории.

1.5. Които съдържат несъществуваща, недостоверна, некоректна или погрешна информация.

1.6. Които съдържат телефони с добавена стойност

1.7. Които не съответстват или частично не съответстват с конкретния раздел на сайта.

1.8. Които съдържат лични данни (ЕГН, копие от паспорт, лична карта или друго).

1.8. За които се получават множество жалби.

1.9. Които имат противозаконно, противоречащо на моралните норми, оскърбително текстово или графично съдържание.

1.10. Които съдържат политически материали с агитационни цели и др.

1.11. Които съдържат информация, включваща серийни номера на софтуерни продукти, както и всяка друга, за която нямат законно право.

1.12. Които съдържат информация, представляваща търговска, служебна или друга тайна.

1.13. Които съдържат линкове, специални символи, излишни интервали, точки и пр. препинателни знаци, набор на еднакви или безсмислени букви, а също така и текст, който не се отнася към съдържанието на обявата.

1.14. Без точно и детайлно описание на предлаганата стока, услуга, дейност или работа.

1.15. Които съдържат повече от един брой предлагани услуги или стоки, или съобщения от общ характер.

1.16. В които са попълнени неправилно задължителните полета.

1.17. С цена или характеристики, различни от упоменатите в обявата.

1.18. Със снимки или графика, които не съответстват на конкретното предложение, съдържащо се в текста на обявата.

1.19. Които по какъвто и да е начин нарушават авторските права или други права на интелектуална собственост.

1.20. Предлагащи стоки и услуги, обект на лицензиране, освен ако обявата не съдържа точна контактна информация за компанията и номера на лиценза на съответния продукт. (касае се за серийни номера на софтуер, незаконно препродаван от частни лица или фирми)

1.21. Предлагащи тютюневи изделия, алкохол (с изключение на бутиков/колекционерски), прекурсори, медикаменти с контролен режим, наркотични вещества и всякакви други вещества, използвани като техни заместители, опасни вещества, а също така стоки без необходимия сертификат, съответстващ на нормите на EC.

1.22. Обяви на Интернет магазини, в които не е упомената конкретната стока, предмет на обявата.

1.23. Със снимки или графика, съдържащи логотипове, реклама или идентификатори на други сайтове.

1.24. Които съдържат множество правописни грешки.

1.25. Които не са изписани на кирилица. Употребата на латински букви е допустима само за посочване на търговски марки и модели на продукти.

1.26. Които съдържат текст или отделни думи и части от думи с главни букви (Caps Lock). Пример: “ПРОДАВАМ НОВ фотоапарат NIKON”.

1.27. Обяви, които са ориентирани към събирането на информация за Потребителите.

1.28. Обяви за недвижими имоти, в които е посочен тип на подателя „Собственик“, при условие че публикуващият обявата не е реален собственик на имота.

1.29. Обяви, предлагащи продукт или услуга, които към момента не са актуални.

1.30. В които след редакция на обявата е заменен първоначално публикуваният продукт/имот/услуга и т.н.

1.31. Предлагащи човешки тъкани и органи, както и биологичен и генетичен материал.

2. Повторното публикуване от един и същ потребител на продукт или услуга в нова обява не е позволено, ако продукта/услугата присъства в изтрита, изтекла или архивирана обява.

3. При публикуване на обяви за стоки втора употреба със снимка/и е задължително качването на поне една реална снимка на предлагания артикул.

4. namerivbg.com няма задължение да контролира съдържанието на обявите и рекламите, публикувани в сайта, както и да следи за нарушаване на авторските права и сродните права върху последните.

5. namerivbg.com има право по свое усмотрение, без предупреждение да налага санкции при констатирани нарушения на общите условия:

5.1. В случай на груби или повторни нарушения на даден потребител – изтриване на потребителския профил и добавянето на контактите му в забранителен списък, с цел превенция на повторна регистрация на същия в сайта namerivbg.com

5.2. По усмотрение на namerivbg.com могат да се налагат и други ограничения.

5. namerivbg.com има право по свое усмотрение, без предупреждение:

5.1. да изтрива обяви, снимки, регистрации, коментари и съобщения, ако прецени, че предоставената в тях информация е невярна, неточна, непълна или цели недобронамерени действия към други лица, като суми по същите не се възстановяват, в случай че са били платени.

5.2. да заключва или изтрива обяви и регистрации при чести корекции на съдържанието/снимките, както и при заменянето на съдържанието/снимките на обявата с такива на друг продукт/имот/услуга.

6. namerivbg.com има право по свое усмотрение, без предупреждение да деактивира и върне за корекция от публикуващия потребител обяви, които не са публикувани в категорията, за която се отнасят.

7. namerivbg.com има право по свое усмотрение и съгласно уговорки с трети лица да поставя рекламни банери и други рекламни материали навсякъде в сайта, включително и в пространството, заето от обявата, независимо дали тя е безплатна, или платена и без оглед на това дали банерът или рекламният материал е на конкурент на публикувалия обявата.

8. Подаване на подвеждаща или грешна информация към екипа на namerivbg.com под формата на email, съобщение или нередност към публикувана в сайта обява не е разрешено.

facegator

RSS Ново

 • Продавам 34,184 дка земя в землището на гр. Сунгурларе
  Продавам имот – 34, 184 дка, 9 кат. в землището на гр. Сунгурларе. Имота се намира на 850 м. от асфалтов път и трасе с […] Материалът Продавам 34,184 дка земя в землището на гр. Сунгурларе е публикуван за пръв път на Намери в България.
 • Продавам 30 дка земя в землището на с. Вълчин
  Продавам 30 дка земеделска земя в с. Вълчин, общ. Сунгурларе, обл. Бургас – кат. 7, нива. Имота се намира на 620 м. от главен път […] Материалът Продавам 30 дка земя в землището на с. Вълчин е публикуван за пръв път на Намери в България.
 • Изкупувам изоставени лозя и овощни градини
  Купувам изоставени лозя и овощни градини в землищата на с. Имренчево,с. Мостич и гр. Велики Преслав Тел: 0879041221 Материалът Изкупувам изоставени лозя и овощни градини е публикуван за пръв път на Намери в България.
 • Продавам 7,688 дка земя в землището на гр. Сунгурларе
  Продавам имот с площ от 7,688 дка, 9 кат. в землището на гр. Сунгурларе. Имота има 115 м лице към второстепенен асфалтов път. Намира се […] Материалът Продавам 7,688 дка земя в землището на гр. Сунгурларе е публикуван за пръв път на Намери в България.
 • Продавам 6,857 дка земя в землището на гр. Сунгурларе
  Продавам имот – 6,857 дка, 9 кат. в землището на гр. Сунгурларе. Имота граничи с асфалтов път. Намира се на 2 км от регулацията на […] Материалът Продавам 6,857 дка земя в землището на гр. Сунгурларе е публикуван за пръв път на Намери в България.
 • Хотелски апартаменти за почивка в Слънчев бряг Комплекс Елит
  Бърза резервация, изгодна цена. Комплекс Елит 2 Слънчев бряг – Комплекси с басейни до морето – Какао бийч Апартаментен комплекс Елит 2 ще Ви очарова […] Материалът Хотелски апартаменти за почивка в Слънчев бряг Комплекс Елит е публикуван за пръв път на Намери в България.
 • ЛЕТНИ КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ ПО НОВАТА ПРОГРАМА
  Започнете да учите през лятото и се подгответе за кандидатстване с биология и химия през следващата учебна година. Летните курсове за подходящи за ученици в […] Материалът ЛЕТНИ КУРСОВЕ ПО БИОЛОГИЯ И ХИМИЯ ПО НОВАТА ПРОГРАМА е публикуван за пръв път на Намери в България.

Партньорство

Hyperlinks текст

Копирайте кода и сложете между <body> и </body>
във Вашия сайт.

<a title="Намери в България - сайт за безплатни обяви" href="https://www.namerivbg.com">Намери в България - сайт за безплатни обяви</a>

Намери в България - сайт за безплатни обяви

Hyperlinks със снимка

Копирайте кода и сложете между <body> и </body>
във Вашия сайт.

<a href="https://www.namerivbg.com" target="_blank"><img src="https://www.namerivbg.com/wp-content/uploads/2017/12/cropped-logo-namerivbg.png" alt="Намери в България-сайт за безплатни обяви" border="0"></a>

Намери в България-сайт за безплатни обяви